Terug van Kroatië

Afgelopen woensdag ben ik, samen met Andrea, terug gekomen van Kroatië.
Was echt super leuk !
We kwamen dinsdag de 12e kwamen we, na 20 uur in de bus gezeten te hebben, aan in Rovinj bij onze camping om een uur of 8 's ochtends. We hebben die dag op het strand liggen zonnen + zijn het dorpje even in geweest (op zo'n 20min loopafstand vd camping).
Woensdag --> Stranddag. Donderdag ! Zijn we naar de Plitvice meren geweest !! Echt supersuper mooi !!!
Vrijdag was het een en al regen en dus zijn we naar Pula geweest (een stad meer ten zuiden van het schiereiland). Hier was een amfitheater, een oud kasteel en verder winkels. Die avond is het echt noodweer geweest en zijn vele tenten vd camping weg gewaaid.
Zaterdag was de relax-cruise gepland.. echter toen we nog geen uurtje onderweg waren begon het *weer..* te plensen en dus zijn we terug gevaren.. Gelukkig klaarde het die dag rond een uur of 4 weer op en konden we zelfs nog even zonnen :) Die avond was echt geweldig leuk ! De Full-moon-party ! Het was (dohh) volle maan en er was zelfs een maansverduistering !! Echt vet om te zien. Sowieso was het feest ook echt helemaal geweldig. We werden naar een onbewoond eiland gevaren met daarop een dj, barretje, zwembad en zitjes. Echt zo'n film-idee haha.
Zondag. Strand + souvenirs gekocht.
Maandag wéer strand ;) + die avond was de Dutch-night. Haha hier (nadat ik niet bepaald vrijwillig, op het podium werd gehesen..) "3e" geworden met de mister and misses beach-master verkiezing. Werd gefilmd en alles :o
Nou en toen was het al weer dinsdag.. Inpakken, nog even naar dát ene kerkje boven op de dorps-heuvel (om het maar even een naam te geven) van Rovinj en nog op het strand liggen, want tsja de bus kwam pas om half 9 's avonds.
En woensdag een uur of 7 's avonds was ik dan weer in Boelensloane, thuis.

Comments

Anonymous said…
Jeeeeeeeh!!!!

Het was inderdaad een heeeeele super geslaagde vakantie:D !!!
Ik heb ook heerlijk genoten! We zijn lekker bruin terug gekomen ;) Vooral leuk om te vergelijken met de thuisblijvers hun huidskleurtje :P

Dikke tùt van Andrea
Anonymous said…
Ah,die maansverduistering was mij in Sumar ook opgevallen :P

Popular posts from this blog

Chloe Grae Champion

Our summer 2021 so far

The road to rainbow baby