Mijn stage

Heyhey,

Weer even een berichtje van mij :)

Stage (nu bijna 3.5 weken) bevalt nog steeds goed. Leuke collega's en een vriendelijke baas(in). Mijn dagen bestaan uit 7.30AM starten met het voeren van alle dieren (varkens, geiten, paarden, pony's, konijnen, schapen, ezels, lama's, alpacka's, kuikens, kippen, Emu's, ganzen, eenden, pauwen en fazanten).
Vervolgens moet "Handwashing" opgezet worden (jerrycans vullen met warm water voor kids voor handenwassen) en dan de "weekly chores", *wekelijkse klusjes* voor de dag, die gedaan moeten worden (o.a. hokken schoonmaken). Tussen alles door zijn er ritjes op de pony's, tracktor ritten (in wagons achter de tracktor) en geiten melken) Dit alles kan ik dus nu ook ;)
Nu het Oktober is, is het lichtelijk anders. Elke dag zijn er groepen die Pumkin Hunts *Pompoene-jachten* doen. Allemaal in de wagons, met de tracktor naar "The Back Pasture" (het land/de bomen) en daar op jacht naar een pompoen per kind. Dan terug met de tracktor en je pompoen versieren. Drukdrukdruk, dus totaal nog niets met school gedaan.. Dit is dus ook het enige zorgen-puntje, om het zo maar te noemen.. Ik krijg in ieder geval tot eind Oktober niet de tijd aan school te werken en daarna is het afwachten.. aangezien ik wel zie dat er zoveel werk hier te doen is dat ik bijna niet eens toe kom aan school te denken..
Oh well.. we'll see.. :)
Werk tot 4PM.

Het is hier op het moment echt prachtig in Alberta *The Indian-Summer*: een heerlijke herfst, alle bomen volop in kleur en zomerse (-summerse) temperaturen.
Vandaag was de eerste dag waarop het weer minder was.. harde windstorm + regen de middag.

Maandag is Thanks Giving Dinner in Bragg Creek, bij Alex (Myles zn broer) + fam.
De 31e is HALLOWEEN !! Vrijdag samen met Kassendra (collega) en een vriendin van haar te kostuum-shoppen :D *Kleine kinderen gaan verkleed langs de deuren om snoep, "grote kinderen" gaan verkleed naar een feest (me naar Bragg Creek)*

Myles werkt elke dag bij Earls (grote restaurant-keten) van 6AM tot meestal een uur of 5 ! (eigenlijk maar tot 2 op rooster, maar nog nooit voor gekomen)
Hij is erg tevreden en is benoemd tot sauseier (geen idee hoe je dat typt..) maar in ieder geval "saus-maker", wat een erg belangrijke en redelijk "hogere" functie is, dus daar is hij erg blij mee.
Ook is Earls een leer-bedrijf, dus ook goed voor straks parttime terwijl hij naar school gaat (start, als alles goed gaat, in Januari)

Owja, aangezien deze kamer ons niet bevalt (vies, geen privacy en 12 mensen in 1 huis..) zijn we op zoek naar een nieuwe kamer/appartement.

Owja, en we hebben ook een visje gekocht :) Zo een: http://www.gamblingplanet.org/images/editorials/Bettafish-SiameseFightingFish-Closeup.jpg


Nou tot hoors/type's ! :)

Liefs Baukje

Comments

Anonymous said…
Heeey Baukje!!!

Allereerst! Wat een mooie vis :-)
Over je stage, mooi dat het nog steeds bevalt! Ik heb net stagevoorbereiding gehad hier op school en misschien voor je goede gevoel... Volgens onze school is het heel normaal dat je de eerste maanden (reken op 2/3) geen tijd krijgt voor je stageopdrachten. Op die manier kun je eerst goed het bedrijf leren kennen en goed wennen aan wat voor het bedrijf de gewoontes zijn waar je rekening mee moet houden. Het maken van je opdrachten zullen dan makkelijker gaan omdat je het bedrijf goed kent en omdat je de opdracht dan zo kan maken dat ze ook goed passen binnen de organisatie. *misschien dat dit ook voor jou geldt..?*
Klinkt echt vet ;) Thanks-giving en Halloween!! Zou zo langs willen komen om het ook mee te maken :P haha, maarja ;)
Hier is het nog steeds heel druk met school helaas :( en ik moet nu ook met mijn stage bezig. Sint Maarten gaat niet door, maar dat leg ik je allemaal nog wel een keertje uit ;)
Nou veel plezier met kostuumjacht enzo ;)

Liefs !!
Dikke knuffel en kuss
Anonymous said…
Hoi Baukje

Hiel ferhaal wer, jammer gjin foto's.
Saucier :)
Leuk halloween krekt echt en dan yn it echt film dingen beleve krekt as de High school graduation ensa leuk :)

Heit

Popular posts from this blog

Our summer 2021 so far

Chloe Grae Champion

Ons leventje deze eerste 3.5 maanden