Isoleer leven en vouwwagen reno

Hallo lezers, ik vind het leuk dat jullie even de tijd nemen om weer een update over ons leventje te krijgen 😊

Net als iedereen op het moment, zijn wij de afgelopen weken onszelf zo veel mogelijk aan het isoleren in verband met Covid-19. Dus tja een beetje een saaie boel natuurlijk. Maar ja we proberen onszelf bezig te houden. Elke dag maar een beetje een routine, niet te laat van bed, lekker naar buiten, etc.

We genieten nog enorm van onze kleine meid. Die is elke dag vrolijk, brabbelt haar eigen baby taaltje, eet nu ook een beetje vast voedsel, en kan al bijna zonder steun zitten.
De afgelopen week heeft ze wel erg last van haar tandjes, die alhoewel nog nergens te bekennen zijn...!

Cam gaat nog steeds elke dag naar zijn werk, maar heeft gelukkig tijdens deze off-season maanden maar 2 collega's. Hij heeft alleen van de week wel 5 van zijn 10 vakantie dagen op moeten nemen. Het bedrijf heeft dit beslist voor al hun personeel, om zo wat geld te besparen tijdens deze pandemie.
Cam vind zijn baan als superintendent bij Gleneagles Golfcourse hier in het dorp nog steeds heel leuk en de 15 minuten reistijd is een stuk beter dan de 50 minuten voorheen naar de golfbaan in Priddis.

Met de honden gaat het ook goed. Husker gaat overdag mee naar Cam's werk omdat ik het te spannend vind hem de hele dag in huis te hebben met Nynka. Hij is wel lief, maar hij is zo groot wanneer zij op de grond ligt te spelen...
Trigger is overdag thuis met ons en vind in de zon slapen, op Nynka passen en onze dagelijkse wandeling helemaal leuk.

Gister heeft Alberta vast gesteld dat we tot sowieso end mei nog zoveel mogelijk thuis moeten blijven en dat we hier de piek rond eind die maand verwachten. De vooruitzichten zijn dat de zomer niet al te happening gaat worden, wat jammer is aangezien we net onze vouwcaravan een facelift hebben gegeven om lekker in een fris uitziende caravan te kamperen deze zomer. Alle parken zijn op dit moment gesloten, dus het zal wel oprit-kamperen worden 😜.

Ik vind het enorm jammer dat Nynka en mijn bezoek aan het memmelan eind mei niet door kan gaan. Ik keek er erg naar uit om jullie allemaal te zien. In November is het straks gewoon al 5 jaar geleden dat ik in Friesland was! ...veel te lang!

Voor

Na


Onze (zo goed als) zelf-zitter







Comments

Popular posts from this blog

Our summer 2021 so far

Chloe Grae Champion

Ons leventje deze eerste 3.5 maanden