Merry Christmas and a Happy New Year!!!

Hey iedereen!

Hopelijk hebben jullie allemaal een hele gezellige, leuke kerst gehad!

Mijne was wel gezellig en erg veel cadeaus :o

Van Myles: Apple Shuffle, Pyjama en fitness-outfit van Lazenza, make-up-box van Sephora en een set met 6 hand&body lotions! :D Heeelll super!

Van Lori (Vrouw van Myles z'n broer, met secret Santa met familie): Martini-mix set, 4 martiniglazen en parfume en body lotion "Tahitian Holiday".

Van Katrina (Huisgenootje, met secret santa op de 28e *vandaag* hier thuis): 3 body butters en een set met bodylotion, showergel en parfume van Mariah Carey.

Voor Myles had ik gekocht: Horloge van Perry Ellis, Hokey schaatsen, -stick en -puck, pyjamabroek (haha wat een toeval :p) en een setje van Axe click deo en parfume.

Jeetje, m'n hele "hoe-was-de-kerst-verhaal" draait om cadeaus dit jaar :$ *schaam..*


Wat gedaan:
Op kerstavond zijn Myles en ik thuis gebleven en zijn we naar een park hier vlak bij geweest, waar ze ALLEMAAL kerstverlichting hadden! Heel mooi en foto's komen snel!
Daarna hebben we een fles wijn geopend en hebben we (samen met huisgenootje/"huisbaas" Jon) The Nightmare Before Christmas gekeken op tv :)
Op 1e (hier enige-) kerstdag zijn we in de vroege middag naar Bragg Creek vertrokken en hebben we met de familie kerst gevierd: cadeautjes openen en daarna groot dinner.
Op de 28e, vandaag dus, hebben we samen met alle huisgenootjes kerst gevierd: vroeg opstaan en allemaal samen cadeautjes van onder de kerstboom en in de stocking (sok) open maken/opeten! :):)

Foto's komen snel!!

Xoxo

Comments

Anonymous said…
Hoi Baukje

Leuke kryst sa te hearren, hjir gjin cadeau's mar lekker in protte iten mei de family.

heit

Popular posts from this blog

Our summer 2021 so far

Chloe Grae Champion

Ons leventje deze eerste 3.5 maanden